Wybierz inny temat

Co oznacza opcja „Wyłącz wizytówkę” w formularzu wizytówki?

Opcja Wyłącz wizytówkę resetuje dane w formularzu i zmienia je na dane domyślne, czyli dane
nazwa.pl. Opcja ta publikuje Wizytówkę i zmienia rekord odpowiedzialny za WWW (parkuje domeny na serwerach DNS Anycast nazwa.pl) dla domen, które znajdują się w tym samym Panelu Klienta, co usługa Wizytówki Internetowej.

Czy artykuł rozwiązał problem?
Tak Nie