Wybierz inny temat

Co oznacza opcja „Reset danych” w formularzu wizytówki?

Reset danych kopiuje dane z zakładki Twoje Dane w Panelu Klienta i nadpisuje je w formularzu. Aby dane zostały faktycznie zmienione konieczne jest wybranie opcji  „Opublikuj”. Opcja „Reset danych” nie publikuje automatycznie zmian.

Czy artykuł rozwiązał problem?
Tak Nie