Wybierz inny temat

Resetowanie strony

Umożliwia przywrócenie strony do stanu początkowego. Po kliknięciu przycisku Resetuj zostaną usunięte wszystkie podstrony oraz ich treść. Zostaną zachowane tylko wgrane zdjęcia i pliki.

Uwaga! Tego procesu nie można cofnąć!

Czy artykuł rozwiązał problem?
Tak Nie